Sidemeny
Kategorimeny

Om menigheten

Hvem er vi.

Sentrumskirka Levanger ble etablert sommeren 2013. Vi drømmer om å bygge en moderne kirke, for dagens mennesker. Vi tror at budskapet om Jesus Kristus er livsforvandlende og ment for alle mennesker! Vi ønsker å være en kirke som gjør Jesus tilgjengelig for folk som ikke er så vant til å gå i kirka.

 

En kirke for alle.

En kirke handler om Gud, mennesker, og livet. Vi tror at den beste måten å leve sitt liv på, er å koble seg på det livet Gud har planlagt for oss. I Sentrumskirka ønsker vi å se mennesker bli introdusert for Jesus Kristus, bli inkludert i et varmt, levende og utviklende felleskap, og leve livet for en hensikt større enn seg selv.

 

Terskelen for å bli med i fellesskapet i Sentrumskirka er lav.

-VIL du være med? Ja, da er du med!

 

Om man etter hvert ønsker et mer forpliktende fellesskap er det mulig å melde seg inn i Sentrumskirka.

Da blir man medlem og sier med det at man er enig i vår visjon og våre verdier.

Hos oss er ikke dåpsyn et kriterium for medlemskap.

 

Sentrumskirkas verdier: 

• Vi skal være en kirke der Jesus er sentrum i alt vi gjør. Der fokuset er å være en Jesu-etterfølger.

• Vi skal være en utadvendt kirke, som er synlig og betyr en forskjell for vår by og vår verden. En kirke der mennesker får oppleve hvem Gud er. En kirke som er tilgjengeligfor neste generasjon.

• Vi skal være en kirke som bryr seg om mennesker. En sjenerøs kirke som utstråler Jesu kjærlighet . En kirke som er opptatt av å bygge solide relasjoner og omfavner livet i sin fulle bredde. En kirke der mennesker får vokse i takt med Guds plan. En kirke, en familie for alle.

 

Kontaktinfo:

sentrumskirka@gmail.com

Mob.99761164